onsdag 10 februari 2010

Längtan efter våren..

Snön yr utanför men i mitt hjärta är det ganska lugnt.
Våren börjar komma i vårt hus, alla gardiner och förberedelser för en ljusare och grönare årstid är förberedd.

Jag mår bättre, tabletterna börjar kicka in..
Har lättare för att koncentrera mig och att utföra det jag ska, även om jag tar det i små doser..blir fortfarande ganska lätt trött..Är dock mycket mer energisk och mer positiv i mina tankar.

Sitter och planerar över vårgarderoben för mig och Lilleman.. Drömmer om mina 50-talskläder som jag inte använder när det är kallt.. har hittat en klänning på Haléns som jag funderar på om man kan ändra om så att den blir som jag vill ha den..har mina idéer! Samtidigt vet jag inte om jag är riktigt beredd på att bära röd och vitprickigt, hm.. vi får väl se..

Har tittat igenom säsongerna av One tree hill nu när jag varit orkeslös.. bra serie, snygga kläder och wow vilket soundtrack =) har hittat dem på Spotify, i like =)
Håller på att sätta samma musiklistor som jag vill ha i bilen också, har inte orkat lyssna på musik på länge, men nu känns det bättre.

Lilleman har haft hög feber i flera dagar, nu börjar han bli bättre! Förutom att han kräks av sin hosta ibland och är lite tröttare så är han mer sig själv nu. Någon dag till så mår han nog prima =)

Nu är det skola som gäller resten av kvällen, imorgon ska jag vara hemma med Lilleman på dagen och försöka hinna göra lite skola, på kvällen ska jag på storseans.. har alltid velat gå, så det ska bli spännande även om ingen kontaktar mig.. är ganska skeptisk till det med, men för underhållningens skull ska jag med =)
På fredag ska Lilleman och jag uträtta ärenden på stan, tillsammans med en nära vän. Har inte varit på stan på länge, jag som annars alltid springer på stan! så nu har jag en rätt lång lista att uträtta.. På kvällen är vi bjudna till ett par nära vänner, som vi inte sett på länge. Helgen fortsätter sedan med melodifestivalen med övriga familjen och på söndagen ska jag på Me and i party =)
Tror och hoppas att denna helgen kommer att bli toppen, bara skolarbetena hinner bli färdiga innan och vi är friska =)Ser verkligen fram emot helgen!

Sedan börjar en ny vecka med examinationer, innan det är helg igen..

Med hopp om en bra helg även för dig / lilla k

2 kommentarer:

  1. Hej. Ville bara säga att dina länkar till Willow Tree bilderna inte fungerar.

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för informationen =) Har ändrat länkarna, hoppas de fungerar nu =) / Lilla k

    SvaraRadera