tisdag 5 maj 2009

Maj

Maj - praktik, utvecklingssamtal, begravning, kalas, kalas, skola, kalas, kalas, 9 år tillsammans, urnspridning, kalas, mors dag. Hela maj är planerad, helgerna fullbokade känns det som, med både roliga och ledsamma saker..

Var hos ett par nära vänner som vi inte träffat på länge. Det kändes så bra, precis som förr fast vi inte setts på nästan två år. Jag insåg hur mycket jag saknat dem! De har så mysigt hemma hos sig, en riktig Gubben Pettson idyll! Både hem och trädgård var helt ljuvliga, vilket inspirerade mig och sambon, så att helgen bestod i att rensa jordgubbslandet, inhandla örter och liknande för att få lite mer iordning.

Jag, lilleman och väninnan var på loppis, jag köpte två fina ljusstakar och två rosa pelagoner, dessvärre inte Mårbacka, men de är fina ändå =)
Det fanns en liten affär vid sidan om loppisen som sålde vackra kläder. Väninnan köpte sina brudkläder där, så vacker hon var i de fina kläderna och jag är så glad att jag fick vara med!
När jag kom hem var inte sambon hemma, utan var och handlade färg?! Färgen visade sig vara ett svepskäl för en överraskning - ett matsalsbord för 100kr, i samma stil som det jag lagt upp på min hemsida sedan innan, fast vårt är i stort behov av renovering! Blir nog superbra! Måste bara få det slipat och sedan shabby chickat och byta tyg på dynorna..

Dagen innan hittade vi en annons om ett vitt soffbord, leksvik, som skänktes vilket även det är något som passar bra hos oss! (Särskilt då vårt gamla soffbord precis hade brakat..)

Hatthyllan återstår, tyvärr kunde Kusin Vitamin inte handla den, även om hennes supertrevliga vän var iväg och skulle köpa det åt oss, Tack ändå! Vi får leta efter den på annat håll istället.

Tänker på dig, Saknar dig.

Många kramar / Lilla k

1 kommentar:

  1. visste inte att bordet och stolarna var en överraskning. Så gulligt! Vi hörs! Kramar från Morrhoppan :)

    SvaraRadera